Blogg

Høst og noen valpeplaner

2012-10-01 18:09 | 2 kommentarer

IMG_5444

Så kan vi skrive 1. oktober på kalenderen. Og høsten er uten tvil over oss. En vakker tid vi går i møte! Det er tiden for å kose seg både inne og ute. Nyte de fantastiske høstfargene som høsten alltid bringer med seg. Samtidig som disse kjølige nettene er over oss, og tiden er inne til å fyre på peisen eller i ovnen for de av oss som har det. Og det er vel ikke noe som er bedre enn en god bok med en rykende varm kopp kakao etter noen deilige timer ute med hundene i skauen.

P1000891

Som dere skjønner så er vi tobeinte her på kennelen glad i høsten  Hundene virker vel også til å sette pris på litt kjøligere dager. Og, så var det om vi har noen valpeplaner fremover da? Vi har planer. Den som kommer først med løpetid er Belle. Hun har så vidt passert 8 år, og er dermed egentlig en pensjonist i hundeverden. Men det går an å søke NKK om disp. Det har vi gjort og fått tilbakemelding på at det er i orden. Ved en slik søknad må det foreligge veterinærattest på at hunden er i god form. Og som vår veterinær sa: Belle er som en unghund både på blodprøver og andre undersøkelser, og i topp fysisk form  

Bare se hvor fin hun er: Bildet er noen år gammelt, men hun ser like fin ut i dag. Godjenta som alltid har et smil om munnen:

Belle 1 oktober 2010

Hvem den utvalgte er/ blir kommer på "Planlagte kull" etterhvert. Så planlegger vi et kull på Ofelia. Hennes siste i såfall. Hun er også fremdeles en sprek dame. Godt at disse lappene holder seg spreke lenge  Vi ser det i grunnen veldig godt nå, når vi har fått en ny valp i huset. Hvor spreke disse pnsjonistene våre er i leik med valpen.......

Vår nye hund bærer navnet Lappehiet`s Glade Frøya. Hun er 3 mnd og har sklidd fint inn i flokken her på kennelen. En hund vi har stor tro på i fremtiden. Foreløpig får hun være valp og kose seg mest mulig her sammen med oss og de andre hundene. For de som har lyst til å følge Frøyas utvikling blogges det om henne på http://sissblogg.blogspot.no/ Det var ørlitte gran om hvordan vi har det her på kennelen for tiden.

Tenn et lys i høstmørket og gi noen der ute en god tanke.

lyset

 

 Hilsen oss på kennel Fjelldronningen