Blogg

P-kullet er født

2014-04-23 21:08 | 3 kommentarer

Hei på dere

Velkommen

Da ønsker jeg dere velkommen til å bli med meg og mine fem små i 8 uker her på Kennel Fjelldronningen. Matmor Sissel vil skrive om oss sånn dan-og-vann. Det er mye som skjer i mine fem små`s utvikling på 8 uker.

For å begynne med starten: Jeg satte fem herlige "prinser" til verden natt til 22 april. Det var en lang fødsel, men det har jeg alt glemt. Mine fem små er bare så gode. Se selv

 P-Kullet 1

Fødselsvekten lå på ca 350 g, helt normal vekt. Og at jeg har god melk er det ingen tvil om. Disse fem har allerede lagt på seg en god del allerede. Og som alle små spiser og sover de

Ikke rart jeg er stolt av dem:

P kulet 4

 

Jeg har mye omsorg for dem:

P kullet 3

 

Og foreløpig får ikke de andre hundene her lov til å hilse på mine små. Men: Se hvor lyst de har da..:

IMG_6879

Matmor Sissel er grei slik. Her i huset er det den som har valper som bestemmer   Ikke alt da; for det som har med mine små å gjøre får jeg regulere selv.

P kullet 5

Jeg er i god form og er ute på tur, men vil veldig fort hjem for å sjekke at alt er bra med "barna" mine. "Hønemor-rollen"  kjenner vel de fleste seg igjen med. Det er akkurat det jeg er.

Hvis det er noen som lurer på om det er noen ledig valp til salgs: Må vi bare si at alle er bort bestilt. Når det er sagt er både jeg og de andre på kennelen glad for at det er veeeeldig lenge til at disse små skal reise.

Det var litt om meg og mine fem i øyeblikket. Vi ønsker alle en fredfull natt; drøm søtt som denne karen her:

God og mett

Ha det fint til neste gang vi snakkes.

Med påholden pot fra Jackie og hennes fem "prinser"