Blogg

Lykke til på Kongsberg i morgen.

2012-03-23 21:14 | 0 kommentarer

P1000546

Vi ønsker alle lapphundeiere lykke til på Kongsbergutstillingen i morgen

Til dere som er nye i ringen: Kjekt å ha med seg: En god stol å sitte i, godt med klær (selv om værmeldingen er god) og matpakke. Og, så kan du få kjøpt  kake, pølse etc i kiosken inne på Hundehytta. Husk vannfat til hunden og startnr. Vi begynner kl.09.00. Og uansett hvordan det går i ringen resultatmessig: Husk vi reiser hjem igjen med samme godhunden som da vi kom. Uansett resultat. Vi gleder oss til å treffe både kjente og ukjente....

Hilsen oss på Kennel Fjelldronningen.

 


Vår i Sandefjord

2012-03-19 15:57 | 6 kommentarer

Hei på dere!

Så skriver vi midt i mars ,og våren har meldt sin ankomst for flere dager siden  I år kunne vi her i Sandefjord nyte synet av sneklokker og krokus allerede i februar.

P1000531            P1000532 

Jeg kan ikke huske at våren har kommet så tidlig i mine leveår. At våren har "gått litt i tull" er det nok ingen tvil om. For bare se her:

                                             P1000560

Til og med blåveisen står i full blomst. Hadde enda våre håpefulle tisper også latt seg påvirke av våren... Ja, da hadde den vært fullkommen.  Det ser ut som disse to jentene lar vente på seg med sin løpetid.

                                            P1000544

Det hjelper ikke hvor mye jeg forteller dem at nå er det på tide. De ligger nå 2 mnd etter skjema. Vel, sånn er det nå en gang, når man har flere tisper sammen. De venter bare på at "sjefen i flokken" (=Asca) skal si at det er greit. Neimen ikke lett å skjønne disse hundene våre alltid. Vi på kennelen velger å nyte våren så lenge, med våre fire- beinte venner. Så får løpetid være løpetid. Den kommer når den kommer. Til neste gang: Nyt den fine årstiden vi nå går inn i med eller uten snø!

                                              P1000556

                                     Ofelia fant en liten snøflekk i skogen her på søndag.

 Sissel

 


Blogg

2012-02-07 17:16

Da er vi i gang med nye hjemmesider fra en leverandør i Sverige   Sidene er lett å redigere og med gode instruksjonsvideoer som forteller deg greit hvordan man skal gå frem. Og - veldig god service og oppfølging ifra selskapet (hundpoolen.se)

Det vi tenkte med denne bloggen var at vi skal oppdatere dere om valper som blir født her på kennelen. Før har vi hatt en egen side som vi har kalt valper nå. Den siden dropper vi nå og benytter oss i stedet av denne bloggen her. Vi kommer også selvfølgelig å oppdatere bloggen om annet hundenytt her på kennelen.

Så er det kanskje noen av dere som lurer på om den gamle SISS BLOGG  fremdeles skal eksistere?????? Så klart skal den det.  Den bloggen rommer mer om nettopp SISS sine "rare" ideer og påfunn.

Da håper vi mange vil følge oss her på denne hjemmesidebloggen!

Hilsen oss på Kennel Fjelldronningen