Blogg

God helg !

2014-06-13 22:25

Vi har vært hos veterinær

Far hos veterinæren 1

Godt at han far sjøl i huset var med og passet på oss. Vi lurte jo fælt på hva dette betydde. Å bli plassert i noen bur, for så og kjøre langt som bare det..... Inn på noe de kalte venteværelse. Og der kan dere tro at det luktet mange rare lukter.  Aller helst ville vi ut og undersøke alle disse luktene, men det fikk vi ikke lov til nei... Så da ble det å  vente da på dette værelset. Matmor tok oss inn en etter en. Og vi som var ute lurte på hva som skjedde med de andre. De gikk inn med masse energi, men var glade når de kom ut igjen. De hadde visst fått noen "stikk"... Og vi som var ute ble etter hvert lei av å vente. Bare se her hvor leie vi ble:

ER det snart min tur

Heldigvis var denne veterinæren snill som bare det  Han undersøkte oss over det hele. Og at vi var noen fine karer var han ikke i tvil om. Han syntes at vi rett og slett var helt perfekte  Ingen feil eller mangler på oss nei... Så da er vi klare for å reise hver til vårt nye hjem. Gled dere som skal hente oss! 

Turen hjem fra veterinæren gikk fint. Vi var slitne, men ikke mer slitne enn at vi sa ja takk til mat fra både mamman vår og matmor . Ja takk begge deler! Og når vi var ferdig spist var det en av oss som lurte på å kanskje åpne en cola-boks:

Jeg tar meg en cocacola

Ikke det at det er "hundedrikke" men det er helt sykt gøy å leke med en slik boks. Den bråker noe infernalsk. Og jo mer bråk desto mer gøy er det.  

Dette blir nest siste gang vi skriver her   For i morgen begynner vi å reise fra kennelen her. Det blir rart. Vi gruer & gleder oss. Men både menneskene og hundene her på kennelen sier at dette blir bare koselig og gøy. Det er vel med dette som alt annet her i livet at dette må man erfare selv for å skjønne hva de mener. Slik som Pax måtte erfare her om dagen: at det er ikke "bare-bare" å få felt et tre:

Ved hoggeren

Da ønsker vi dere en riktig god helg. Til dere som skal kjøre til oss i helgen! Kjør pent.

Med påholdne poter fra fem "reiseklare" karer....


3 kommentarer

Namn: Lillian Ekeberg.
Tidpunkt: 2014-06-14 11:16
Tenk at nå heter det i morgen. Da skal du få komme hjem. Dette blir en stor dag for oss Oliver. Det blir nok vemodig å si farvel til din mamma, dine søsken, din matmor og matfar,- men husk: vi skal trøste deg hvis du gråter,- og vi har bestemt oss for å være hos deg og med deg i de gode,- men også om det blir noen vanskelige dager ! Du blir vår nye venn !

Namn: Stine, Frost og Stian
Tidpunkt: 2014-06-14 18:58
Fine små, som er blitt så store at de skal ut i verden! Må le av Pax sitt forsøk på trefelling, pappa Frost gnager også på trær og kvist. Ha en strålende helg, ses snart!

Klem fra oss

Namn: Rigmor, Fr.stad.
Tidpunkt: 2014-06-14 21:43
Ja, nå har de "små nøstene" blitt store og vakre. Gleder oss til å hente Ricky gutten hjem til sitt nye hjem. Vi kommer snart

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S