Blogg

Gratulerer med dagen

2014-05-17 22:31 | 4 kommentarer

Hei på dere!

Se hva matmor og de voksne hundene har gjort på morgenen idag da... Jøss hvor fin matmor var.  Hun burde jo gå i de klærne hver bidige dag....:

 17 mai 2

 

Må si hun matmor finner på mye rart. I dag er det 17 mai,og da måtte hun bare lage sitt eget 17 mai tog med hundene. Vi vet ikke helt hva et slikt tog er,  men en ting vet vi:  at det bråker ikke slik som de togene som går forbi her flere ganger om dagen, nede på jernbanen. For slike tog har vi hørt på ordentlig nå. For vi har vært ute for første gang:

Ute

Og det var en helt ny opplevelse for oss. Litt skummelt gøy liksom. Da er det trygt å være flere om å finne ut av det å være ute:

Her er det mat å få 

Det tok ikke så lang tid før vi utforsket terassen sånn litt på egenhånd:

Ut i verden 

Må bare le  litt:

Gøy ute

Her var det fint å "sole seg"

To ute

Ingen små får være ute uten at en "voksen" er til stede. Det kan veldig fort komme en hønsehauk eller to. Og de er ikke til å spøke med. Så her passer Mamman vår godt på:

Jakcie passer på

 Vi vokser med lynets hastighet. Hva nå det er???  Det betyr i hvertfall at vi er veeeeldig sultne for tiden. Og da var det på tide å få noe annet en bare mors gode melk:

 Mat er godt

At denne nye maten var god var vi alle enige om , men når det er sagt så er fremdeles mamman vår sin melk den aller aller beste. Det vi trener på nå er å få melk mens mamman vår står:

MOrs mat

Dere skjønner vi har nå fått tenner, og de er sylskarpe  Og da er det aller best for mamman vår å gi oss melk når hun står. Det er nemlig ikke lov å bite i puppen hennes  Det har vi skjønt ikke lønner seg, for da knurrer mamman vår. Hun er ikke sint, Hun sier bare "ikke bit". Og vi er jo så intelligente at det skjønner vi!

Når vi tenker oss om skjønner vi ganske mye etterhvert. Blant annet at det er kjempestas med "menneske-besøk". Hver gang vi hører og ser folk setter vi på sjarmør-knappen vår, og da skjer dette:

Matfar

 Koselig med masse kos. Og her i huset får vi masse av det. Her er to som snart ikke får gjort annet enn å snakke med oss, også er det maaaange som stikker innom for å beundre oss

Som dere skjønner går utviklingen vår i racerfart, Fort som bare det. Vi bruker nå alle våre sanser for å lære mest mulig på kortest mulig tid   Slik at vi skal bli noen gode små lapphunder den dagen vi reiser herfra til de nye heimene våre.... Men, dèt er leeeenge til det......

Forglem meg ei

Da ønsker vi dere alle en fin nasjonaldag med første vers av "Ja vi elsker.."  :

Ja, vi elsker dette landet
som det stiger frem
furet, værbitt over vannet, 
med de tusen hjem. 
Elsker, elsker det og tenker 
på vår far og mor,
og den saganatt som senker 
drømmer på vår jord.