Blogg

Kom mai du skjønne milde.

2014-05-02 14:05 | 4 kommentarer

Kom mai du skjønne milde

Flagget

Hei igjen!

Her skjer det masse for tiden  Bare se hvor store vi er blitt:

alle fem

 Og jo mer vi vokser, jo mer utvikler vi oss til snart å bli "store"fine valper( Nå er vi bare søte) He,he. For nå ser vi snart helt ordentlig med øynene våre. Og vi går noen små stødige skritt i valpekassen. Vi har begynt å bjeffe litt. Matmor tror vi så smått begynner med litt leking til uken.  Og hvis været er godt og varmt så kanskje vi kan være ute en ørliten stund. Hva nå "ute" er for noe. Vi har det veldig bra der vi er vi.:

 

Sove er godt Livet er godt

Når det er sagt, så skjønner vi at det er mer en bare mamman vår, matmor og matfar her i denne verden. Tenk her om dagen fikk vi hilse på mormoren og farmoren vår. Det var litt av en opplevelse. Vi trodde vi hadde fått tre mødre vi: 

To bestemødre

Så feil kan man ta.  Men det var ikke så rart. For de la seg ned, og begge luktet god melk. Dere skjønner: de får melk i puppene sine når det er sånne små i huset som oss. Ikke det at de ga oss noe alså! For det ville ikke mamman vår ha noe av. Farmor Ofelia var den som var mest ivrig på å stelle med oss. Hun er bare sååååå glad i slike som oss:

hei farmor

 Og når vi først er inne på dette med den gode maten vår: kan vi jo vise frem et av valpeteppene som vi får med oss når vi reiser:

Valpeteppe

Ikke sant det er fint?? Disse teppene er hjemmestrikket og tovet . Denne gangen er det mamman til matmor som strikker disse. Kjekt å ha en mamma som kan hjelpe til.

Ma

Se hun koser seg med det arbeidet. Hele vitsen med teppene er at de skal lukte morsmelk og søsken-lukt. Sånn at det ikke skal bli så trist å skilles fra mamman vår og søskna våre den dagen vi reiser. Så langt har alle valper fra denne kennelen fått med seg slike tepper i mange forskjellige farger. Matmor er så glad i farger. Hun sier at man blir godt humør av det

Noe annet vår mamma Jackie ble glad for her om dagen var at hun fikk besøk, og gjett av hvem?  jo hennes samboere i Skien:

besøk

Se hvor fornøyde de er alle sammen. Dette var stas for vår mamma;ja. Det er vel helt unødvendig å si at de syntes vi var søte, nydelige, gode osv, osv..........

Dette var en liten status om oss, siden vi nå snart kan se dere alle sammen, vil matmor ta en foto serie av oss om 3-4 dager. Slik at dere kan få et inntrykk av hvordan vi er når vi er våkne; ikke bare sovende....

God og mett

Vi begynte med "Kom mai du skjønne milde". La oss fortsette der, med første vers av denne vakre sangen:

Kom, mai, du skjønne, milde,                                    
gjør skogen atter grønn,
og la ved bekk og kilde
fiolen blomstre skjønn!
Hvor ville jeg dog gjerne
at jeg igjen deg så!
Akk, kjære mai, hvor gjerne
gad jeg i marken gå!

Fioler

La fioler og andre vakre blomster lyse opp dagen for dere alle. Ha en god helg og fin ny uke!

Med påholden pote fra Jackie og hennes fem små "prinser"