Blogg

Vår i Sandefjord

2012-03-19 15:57 | 6 kommentarer

Hei på dere!

Så skriver vi midt i mars ,og våren har meldt sin ankomst for flere dager siden  I år kunne vi her i Sandefjord nyte synet av sneklokker og krokus allerede i februar.

P1000531            P1000532 

Jeg kan ikke huske at våren har kommet så tidlig i mine leveår. At våren har "gått litt i tull" er det nok ingen tvil om. For bare se her:

                                             P1000560

Til og med blåveisen står i full blomst. Hadde enda våre håpefulle tisper også latt seg påvirke av våren... Ja, da hadde den vært fullkommen.  Det ser ut som disse to jentene lar vente på seg med sin løpetid.

                                            P1000544

Det hjelper ikke hvor mye jeg forteller dem at nå er det på tide. De ligger nå 2 mnd etter skjema. Vel, sånn er det nå en gang, når man har flere tisper sammen. De venter bare på at "sjefen i flokken" (=Asca) skal si at det er greit. Neimen ikke lett å skjønne disse hundene våre alltid. Vi på kennelen velger å nyte våren så lenge, med våre fire- beinte venner. Så får løpetid være løpetid. Den kommer når den kommer. Til neste gang: Nyt den fine årstiden vi nå går inn i med eller uten snø!

                                              P1000556

                                     Ofelia fant en liten snøflekk i skogen her på søndag.

 Sissel