Blogg

Ofelia-valper født 16/6-2012

2012-06-17 17:42 | 16 kommentarer

 Hei på dere!Et smil fra Ofelia                 

Jeg har noe fint å vise frem.

Se!

Ofelia og N-kullet

Ikke sant de er fine? 

Jeg fødte 5 vellskapte tisper lørdag kveld. Tenke seg til at her kom det ikke en eneste gutt. Det er første gang her på kennelen at det bare er kommet av samme kjønn. Men hva spiller det for rolle da? Jeg "mor Ofelia " er bare så fornøyd for det som kom, og det er matmor og matfar også.

Fargene på mine barn er sort med tegninger og mørkbrun med tegninger. Foreløpig sover og spiser barna mine hele tiden. De har også hatt besøk av sin Oldemor Asca i dag. Og se hvor stolt hun var av sitt avkom

Stolt oldemor

Slike besøk tillater jeg egentlig ikke så tidlig etter at mine små er født. Men her ble jeg litt lurt av de tobeinte i heimen. Jeg var ute og luftet meg, og vips: der var matmor og oldemor Asca og hilste på. Jeg kjente jo dèt på lukten når jeg kom inn igjen. (De er tillgitt)

Og matmor har lurt noen andre i dag  Hun reiste nemlig på hundeutstilling her i Sandefjord. Og der lurte jo noen på om det var blitt noen valper. Tenk hun løy, og sa "nei". Sånn er det når ting må gå i "riktig rekkefølge": Først info til de som har fått valp. Deretter ut på hjemmesider og Facebook. (Dere får ha matmor unnskyldt)

Hun vil gratulere de to hundene fra Fjelldronningen som gjorde det kjempefint på utstillingen i Sandefjord idag: 

Fjelldronningen`s Leo m/resultat Excellent og nr 2( =Mamma Kristins godgutt)

Leo og Kristin

 

Fjelldronningen`s Eroxie m/resultat Excellent CK 1.1 Cert og BIM.  Eroxie til høyere i bildet. Mariken stilte henne kjempefint!

Gratulerer til Jessica også med sin hund og BIR

Eroxie og Mariken 

 Ha en fin uke.

Hilsen oss på Fjelldronningen.

 


Ned telling!

2012-06-10 19:47 | 4 kommentarer

Hei på dere !

For dem som lurer på om det kommer noen valper her på kennelen snart: Ja - svaret helt klart "ja". Ofelia er drektig så det holder. Hun har i hvertfall mere enn èn eller to valper i sin mage. Hun er tung & diger, og har satt i gang alle 10 jura sine:-) Så det blir spennende å se hvor mange valper som kommer.

Om Lady Belle: Hun virker og oppfører seg tilsynelatende drektig, men så stopper det litt der. Hun er ikke rund som en "fotball" slik hun har vært før når hun skulle ha valper. Men, hun har "litt mage". Samtidig så har hun lagt på seg 2-3 kg. Hun er sulten som bare det, og hun har noen få jur som har vokst noe. La oss håpe at det i hvertfall kommer et par stykker. - Men - er hun "innbildt gravid", eller har bare et ørlite kull - eller lurer hun oss skikkelig, og slår til med et perfekt kull...?

Dette var en ørliten rapport på hvordan det ligger an med jentene våre pr.idag. Vi regner med at et kull er født i løpet av uken som kommer.

Ha en fin uke.

                                                                                                        Hva tenkere dere på, jentene våre??????

                                                                                    IMG_4419


Et sommer bilde

2012-06-07 10:52 | 0 kommentarer

               IMG_2341

Asca og matmor sommeren for noen år siden. Dette er en test på og få lagt ut bloggen fra hjemmesidene mine.


Fjelldronningen`s Eiko har "fått nytt hjem".

2012-05-27 20:40 | 0 kommentarer

Da har Kero-gutten "fått nytt hjem"  Både vi og tidligere eiere er kjempefornøyd med hvordan det hele løste seg på en fin måte. Når Kero først skulle flytte så kunne han vel neppe ha havnet på noe bedre sted en hos Lene i Porsgrunn. Her har Kero en finsk "lapphund-dame" rundt seg hele dagen. Lene og samboeren driver med hest, så de bor på en gård med masse aktiviteter for både to- og firebeinte.   Her kan du lese mer om Lene og fam.:   http://lappekoia.com:81/  .

                                              487300_417046141650703_1900509399_n

                                   Da ønsker vi Kero og alle på Lappekoia lykke til

Hilsen oss på Kennel Fjelldronningen.

 

                                                                                

 

 

 

 

 

 


Fjelldronningen`s Eiko søker nytt hjem!

2012-05-15 23:09 | 0 kommentarer

Hei! Jeg er Fjelldronningen`s Eiko.

Jeg er født 12/11- 2008.

Min mor er Black Blossom Lady Belle og min far er Fjelldronningen`s Ask.

Jeg er HD-røntget og har A-hofter

Kero

Min eier har kommet til at hun ikke har mulighet til å ha meg mer. Trist både for henne og meg. Men hun håper av hele sitt hjerte at jeg kan komme til noen som kan ta godt vare på meg, og som kan gi meg like mye kos og varme som jeg har fått til nå. Jeg er en glad kar som er positiv til både mennesker og andre dyr. Liker godt en tur på fjellet eller ut i naturen. Jeg bor i Bergen, og til daglig kaller de meg Kero. Kunne du/dere tenke deg/dere å bli min nye "samboer"???

Da slår du på tråden til Kennel Fjelldronningen, tlf. 958 77247 så formidler de kontakten videre til min eier.