Blogg

Nisser og valper:-))))

2015-11-29 14:31

Hei på dere!

Gjett hva matmor bedriver tiden med om dagen????? For dere som kjenner henner vet dere svaret NISSSSSSSER  Alt som kan ha noe med nisse å gjøre blir pyntet. Se bare her på vår mamma Jackie:

Jackie med nisselue 2

Ikke sant hun ble en koselig "nissemor"?

Vi i Q-kullet storkoser oss med matmors julepåfunn.    Her pyntes det, bakes det, og lages det til jul. Og vet dere, for en uke siden ante vi ikke noen ting om jul.  Matmor fortalte oss at da kommer nissene på besøk og mamma Jackie kunne fortelle oss at det også vanker noen ekstra godbiter i denne tiden. Hun har erfaring fra der hun bor til vanlig. I fjor spiste hun opp et helt brett med nybakte kaker til jul   Tenk: hun  bare prøvesmakte dem alle. Ikke så lurt det da. Kanskje ikke helt lov heller???? Vår bestefar Indy var også god på det å smake på kaker til jul:  Dere skjønner at her i huset varmer alle hjertene sine med et pepperkakehjerte hver dag i desember. NB ikke alle hunder tåler pepperkaker, men her i huset tåler heldigvis alle det. Vi er for små til det vi da. Kansjke til neste jul????

Indy og pepperkakene

 

Vi lurte fælt når den første rare skikkelsen av noe som ikke beveget seg datt inn i huset vårt:

hilser på nissen

At dette var en nisse som bare kunne luktes på var jo ikke helt i tråd med hva vi syntes er gøy for tiden. Nei takke oss til med ting som kan bites på.. Det er tingen for oss som nå har fått tenner. Og bare pass dere  Vi har hanske skarpe nye tenner... Det er ikke helt lov, men vi prøver oss så godt vi kan, med litt "prøvebiting" her og der............

Vi lærer noe nytt hver dag. Det mest spesielle vi har kjent på til nå må være snø. Det var kaldt det...... Men som de snøglade lapphunder vi er gikk det ikke lange stunden før vi koste oss med snø rundt beina:

                                                       ..ute på snø 5

Ute på snø 1 ute på snø2

 ute på snø3 ute på snø 4 

                                                          ute på snø 6  

Nå om dagen er snøen vekk. Dumt syntes vi. Det var jo så gøy med snø, men da får vi finne på andre ting som er gøy. Hva med et speil? Det er noe rare greier kan dere tro. Når man ser inn i et slikt speil blir en av oss til to, eller som på bilde vi to blir til fire. Og det som er dumt er jo at den i speilet gjør dønn likt som den som er uten for speilet. Vi tror vi har skjønt det: Det er oss. Du så vakre vi er....:

 

I speilet

Vi er så fine at matmor og matfar har problemer med å bestemme seg for hvem av oss som skal bo her hos dem. De har enda noen uker å tenke på. Og enn så lenge må de andre som skal ha oss leve i spenning.

Her er to av dem som gleder seg til en av oss kommer til dem. De var på besøk i forrige uke:

e:besøk 4

Vi har hilst på alle som skal ha en av oss i Q- kullet. Stille er det ikke her nei. Men noen ganger er det godt å slappe av:

Kurven

Som dere skjønner er vi i full gang med å lære oss til å bli noen ordentlige lapphunder. Vi er mer våkne, og sover stadig litt mindre for tiden. Vi er noe ute , vi spiser nå hundemat 4 ganger pr dag + mamma Jackies melk. Den tyngste av oss veier nå 2.6 kg.....Enn så lenge er livet herlig å leve... :-)

slapper av

Da vil vi og de andre her på kennelen ønske dere en fin adventstid!  

Advents-dikt av: Inger Hagerup:

Så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.

Det står og skinner for seg selv og oss som er tilstede.

så tenner vi et lys i kveld, vi tenner det for glede.

 

 Adventsstake

 

 Med påholdne poter fra oss fire i Q-kullet

 

 

 


2 kommentarer

Namn: siv
Tidpunkt: 2015-11-29 23:32
For en vakker advents historie
flotte bilder av nydelige Jackie og valper <3

Namn: Elisabeth Fosse
Tidpunkt: 2015-12-01 10:32
Herlighet for nokken skjønninger, heldig dei som får seg et slikt nøste.vil ønske dere alle en fin adventstid. Og hils så mykje til matmor og matfar. Sei ho må poste mange bilder når alle nissene er på plass, for ho har mange hundre som skal plasseres over alt😊🎁👍

 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S