Blogg

Seks uker-og endelig har vi fått navn!

2012-07-28 22:29 | 2 kommentarer

Hei sann!

Godt å sove

Da var alles laaaaaaaaaaaaaaange ventetid over; -også for folkene i heimen her..... Endelig har vi fått navn og blitt fordelt til våre familier. Håpe r alle er fornøyde med matmor og matfars valg  Det har ikke vært lett å velge hvem som skal hvor. Det ble jo litt spesielt at de her på kennelen skal beholde en av oss for eventuelt videre avl. Og da må vi granskes nøye, og når vi alle sammen har gode kvaliteter på hver vår måte: Ja - da blir det ikke så enkelt. Men nå er valget tatt og vi er kjempefornøyd med navna våre. Og som de sier her så har vi vært kjempeheldige med de hjemma vi skal til. Alle er bare så fine familier. Og nå begynner vi å ane at det er jo ikke her på Fjelldronningen vi skal bo for bestandig. Mor Ofelia forteller litt om det flere ganger i uken.Tenk: hun reiste helt fra Sverige,  og dèt var og langt det!

Vel -  nå skal vi ikke holde dere lenger på pinebenken. Her kommer vi en etter en med bilde og fullt navn

Fjelldronningens Nellie:

Nellie 1 

 

Fjelldronningen`s Nika:

Nica

 

Fjelldronningen`s Nikita (Penny):

Nikita (Penny)

 

Fjelldronningen`s Nani (Alba):

Nani (Alba)

 

Fjelldronningen`s Nadia (Ylva):

Nadia (Ylva)

Så nå må vi  trene på å lære oss navna våre i de to siste ukene her. Slik at vi kan navna våre når vi reiser til de nye heimene våre. Det klarer vi nok. Så intelligente som vi er. Bare se hvordan vi taklet noen hete sommerdager denne uken: Å kjøle labbene i kaldt vann er smart når det blir for varmt

 IMG_4982

Jeg (Nika) er den som graver mest i vannfatet.

På det varmeste var det godt å gå, leke og smake på grass.

IMG_4901

Denne uken har vært alt fra øs pøs regnvær til sol fra skyfri himmel. Så nå er det bare snøen vi ikke har stiftet bekjennskap til. Og det rekker vi ikke her før vi reiser, for den er det leeeeeeeeeeeeenge til vi får hilse på (forhåpentligvis??) 

Oldemor Asca sier at denne snøen er den aller beste årstiden for slike lapphunder som oss. Kaldt og deilig. Og så får vi så fin pels av den snøen. Ulempen er når den skal av. Nesten til å bli litt trist av. Bare se hvordan Oldemor Asca ser ut etter et tak med børsten for et par dager siden:

TTrist å miste så mye pels

Og her ser dere oss hilse på paraplyen ute i regnet. Vi lurte fælt på hva det var, men som dere ser syntes vi den var spennende en kort stund. Vi benytter enhver anledning nå til å lekesloss når vi er ute og ikke sover. Og vi er mye ute for tiden:

IMG_4867

IMG_4869

Da ønsker vi dere en god helg, og vi snakkes neste uke.

Hilsen oss i N-Kullet.