Blogg

Ofelia-valper født 16/6-2012

2012-06-17 17:42 | 16 kommentarer

 Hei på dere!Et smil fra Ofelia                 

Jeg har noe fint å vise frem.

Se!

Ofelia og N-kullet

Ikke sant de er fine? 

Jeg fødte 5 vellskapte tisper lørdag kveld. Tenke seg til at her kom det ikke en eneste gutt. Det er første gang her på kennelen at det bare er kommet av samme kjønn. Men hva spiller det for rolle da? Jeg "mor Ofelia " er bare så fornøyd for det som kom, og det er matmor og matfar også.

Fargene på mine barn er sort med tegninger og mørkbrun med tegninger. Foreløpig sover og spiser barna mine hele tiden. De har også hatt besøk av sin Oldemor Asca i dag. Og se hvor stolt hun var av sitt avkom

Stolt oldemor

Slike besøk tillater jeg egentlig ikke så tidlig etter at mine små er født. Men her ble jeg litt lurt av de tobeinte i heimen. Jeg var ute og luftet meg, og vips: der var matmor og oldemor Asca og hilste på. Jeg kjente jo dèt på lukten når jeg kom inn igjen. (De er tillgitt)

Og matmor har lurt noen andre i dag  Hun reiste nemlig på hundeutstilling her i Sandefjord. Og der lurte jo noen på om det var blitt noen valper. Tenk hun løy, og sa "nei". Sånn er det når ting må gå i "riktig rekkefølge": Først info til de som har fått valp. Deretter ut på hjemmesider og Facebook. (Dere får ha matmor unnskyldt)

Hun vil gratulere de to hundene fra Fjelldronningen som gjorde det kjempefint på utstillingen i Sandefjord idag: 

Fjelldronningen`s Leo m/resultat Excellent og nr 2( =Mamma Kristins godgutt)

Leo og Kristin

 

Fjelldronningen`s Eroxie m/resultat Excellent CK 1.1 Cert og BIM.  Eroxie til høyere i bildet. Mariken stilte henne kjempefint!

Gratulerer til Jessica også med sin hund og BIR

Eroxie og Mariken 

 Ha en fin uke.

Hilsen oss på Fjelldronningen.