Blogg

Snart reiseklare.

2014-06-12 22:50 | 2 kommentarer

Hompetitten ,Hompetitten teia. Melkeruta kommer i fra Stomperud på heia.  Og slik føltes det for oss også her om dagen:

Ja ja

Her var det ingen kjære mor nei. Inn i bur og ut på kjøretur. Heldigvis ble ingen av oss bilsyke. Matmor kjørte veeeeeldig sakte med oss i starten. Det er det lureste trikse for at vi ikke skal bli bilsyke. Ellers kan vi vel bare konstantere at det ikke var den beste form for lek til nå. Nei takke oss til en real tur ut i regnet, dèt er kult det. Her om dagen ble vi så våte at matmor måtte tørke oss når vi skulle inn:

Godt å komme inn og bli tørket

Vi lurte en stund på om hun hadde glemt oss:

Så våte kan vi bli.

Kommer vi snart inn

Det går vel på en måte ikke an og glemme oss nå for tiden: Vi har lært å si i fra, som for eksempel når vi vil ha mat. Da er det ikke ørenslyd og få i heimen, vi er jo en "tøff" gjeng med gutter.  Så tøffe at vi nesten klatrer i trær  Farmor Ofelia er i ferd med å lære oss det. Så snart er vi ikke bare små lapphundvalper, men "ape-lapphundvalper". He he:

Farmor er kul

Farmoren "Ofelia" vår sier at det er lurt å kunne nå opp i trærna, for det er der den gode frukten er. Det er noe de kaller "epler", fantastisk godt om høsten, sier hun. Men obs obs: Man kan visstnok få vont i magen. Vi har også lært å grave i det siste. Moren vår er god på det. Kjekt å ha en del lærermestere der ute.

Vi har begynt å grave

Det matmor har begynt å snakke masse om for  tida er at vi snart skal "forlate redet". Hva nå det betyr? ( Vi vet omtrent hva et fuglerede er, for det er det masse av rundt huset her...)  Hun sier at da må vi være mest mulig rustet for¨våre nye liv. Og sånne matmorer kan få for seg de rareste ting. Se hva hun kom på her:

Pax veier seg

Ja - dere ser helt rett! Hun satt oss rett og slett på vekta  Kanskje hun trodde vi hadde spist for lite mat i det siste???? Hvis det var det som var målet så sier vi ja takk til mer mat vi  Og vi veier nesten helt likt alle fem. Ca 4 kilo. Når det var gjort klipte vi klør. Reine helsesjekken. Og det er jo det vi skal på denne uken.  Vi skal merkes med noe de kaller ID-chip (sånn at alle vet hvem vi er) også skal vi få sprøyte. Hjelp - det høres ikke godt ut  Men heldigvis er både matmor og matfar med oss til denne veterinæren. Dere skal få rapport siden på hvordan dette går.......

Vi er snart reiseklare til våre nyehjem, en så lenge nyter vi varme sommer dager med masse besøk av alle de som skal beundre oss, ingen tvil om at vi sjarmerer alle i senk.

Vi har hatt maaassse besøk seneste ukene. Her kommer en del bilder av oss sammen med barn & ungdom. Vi setter stor pris på slike besøk. Litt mer fart i dem en disse voksne menneskene, he hm!

Dette håret var godt

Koselig med besøk

Vi koser oss

Kos med Håkon

Dette var litt om oss sånn like før vi skal ut på våre egne "eventyr" i den store verden, i de nye heimene våre. Enn så lenge nyter vi hver en deg som kommer til oss med og uten regn:

Late dager

 Bamseklem fra fem kjekke "teddybjørner"