Blogg

Vi ser:-)))))

2015-11-10 18:59

Titt tei - Her er jeg:

Jeg ser dere

I løpet av de siste fem dagene har de fleste av oss åpnet øynene våre. Den som står igjenn nå er "hanen" i "høneflokken" vår  Matmor sier at det er helt normalt at guttene er litt senere ute enn oss jentene. Dumt for ham, vil vi påstå. For når vi nå ser er vi blitt temmelig gode til å gå. Nå kommer vi oss fort som svint til matfatet vårt, altså mamma'n vår. Noe han som ikke ser greier... Ikke for at det betyr så mye på vekta hans. For han er størst uansett hvor mye vi andre prøver å være først ute. Her ser dere hvor god og rund han er:

Hanne

Vi andre henger ikke særlig langt etter da, her ser dere oss med åpne øyne:

Tispe yyy

 Tispe xxx

 

Tispe qqq

Matmor syntes det er litt av en utfordring å ta bilde av oss. Vi er jo så nyskjerige på alt nytt at det å stå /sitte stille er og blir kjedelig.. Vel, hun klarte seg sånn nogenlunde denne gangen også.

Og vi er i full gang med å utforske nye ting i vårt lune rede. Her om dagen landet det en ufo med en grønn hund opp i redet vårt

En merkelig skrue

En slik skapning syntes vi var litt vel mye å fordøye. Mamma Jackie kalte dette en leke. Mon tro hva en leke er for noe?????  Og den greia den lå inne i kalte matmor en "kattehule".  Vi er da hverken leke eller katt. Vi er små søte valper vi. Men siden denne ufo- lignende tingen har havnet hos oss får vi prøve å si "hei" i det minste. Vi har da litt valpeskikk

Ny sovekammerat

Du så kjedelig denne tingen var. Den sier jo ingen ting. Bare dingler rundt liksom. Nei, da er det bedre å prøve seg på ørlite lek med de andre:

Litt forsiktig lek

Vi er nå i starten av å  begynne og oppleve den store virkelige verden. Men enn så lenge så er det myyyyye soving på oss:

Noe som må til for at vi skal bli noen store fine "teddybjørner" med tiden.

Vi hviler oss

Ha det fint til vi snakkes igjen ........... Med påholdene poter fra oss fire i Q-kullet..

 Grip dagen

 

 

 

 

 

 


 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S